Hallitse vastaanoton perustoiminnot, kuten asiakastietojen käsittely.

Vastaanoton toiminnot

Siro Kevytjärjestelmä on Kanta-vaatimukset täyttävä ja helposti käyttöönotettava ratkaisu terveydenhuollon toimijoille.

Siro sopii lääkärin, hoitajan ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten, kuten terapeuttien, vastaanottotyöhön.

Vastaanoton toiminnoilla pääset tekemään tai tarkistamaan Kantaan liittyvät suostumukset, informoinnit sekä kiellot. Kanta-yhteyden ansiosta pääset näkemään tietoja Potilastiedon arkistosta sekä tallentamaan sinne omat merkintäsi. Kertomuskirjauksissa käytetään rakenteista kirjaamista kansallisesti sovituilla otsikoilla. Käyttäjä valitsee näkymän, jolle kirjaus tehdään sekä pääotsikon, joka tuo automaattisesti käyttäjälle näytölle valmiin mallikirjauspohjan. Käyttäjä voi uutta kirjausta tehdessään katsoa samalla aiempia kirjauksia.

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaat ja heidän perustietonsa, josta ne ovat helposti löydettävissä tarpeen mukaan.

Siro sisältää myös Todistukset ja lausunnot -osion. Tutustu Todistuksiin ja lausuntoihin sekä Rokotuksiin ja mittauksiin.

Lue lisää rakenteisen kirjaamisen hyödyistä blogistamme! Katso myös vinkit läpinäkyvään kirjaamiseen Mediconsultin blogista.

Lue lisää Siron muista toiminnoista:

Kanta-yhteys

Siro mahdollistaa yhteyden Potilastiedon arkistoon. Siron avulla ammattilainen pääsee katsomaan kirjauksia Kanta-palvelusta, eli Potilastiedon arkistosta helposti ja nopeasti. Lisäksi Sirolla ...
Kirjoita, muokkaa ja uusi reseptejä helposti.

Reseptin kirjoittaminen

Reseptin kirjoittaminen, muokkaaminen, uusiminen ja tarkastelu onnistuu Siron reseptit-osiossa. Siron avulla sähköisten reseptien kirjoittaminen, tarkastelu, muokkaaminen ja uusiminen on paitsi ...