Siro mukana Kuntoutusyrittäjien Apua Kantaan -koulutuksissa

Meidät on saanut tavata kevään aikana kuntoutusalan yrittäjille ja ammatinharjoittajille suunnatuilla Kuntoutusyrittäjien Apua Kantaan -koulutuspäivillä jo usealla eri paikkakunnalla.

Olemme mukana myös syksyn tulevilla koulutuspäivillä – tervetuloa juttelemaan ja kokeilemaan Siron käyttöä!

Apua Kantaan -koulutuspäivät järjestetään ainakin 30.8.2018 Tampereella ja 24.10.2018 Helsingissä. Osallistuminen Helsingin Apua Kantaan -koulutuspäivään on mahdollista myös etänä. Apua Kantaan -koulutuspäivillä käsitellään Kanta-liittymistä konkreettisella otteella Käytännönläheiset Kanta-koulutuspäivät käsittelevät kansalliseen Potilastiedon arkistoon (Kanta) liittymistä ja ne ovat suunnattu fysioterapia-, puheterapia-, toimintaterapia- ja muille kuntoutusalan yrittäjille ja ammatinharjoittajille. Kantaan liittymisen lisäksi Apua Kantaan -koulutuspäivillä perehdytään rakenteiseen kirjaamiseen. Syksyllä asiantuntijoina toimivat mm. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n kehitysjohtaja Susanna Antikainen sekä Juhani Saarinen, OTM, Asianajotoimisto Ismo Saarinen Ky:stä. Ilmoittautumiset ja lisätietoa Apua Kantaan -koulutuspäivistä löydät Kuntoutusyrittäjien nettisivuilta tästä: Tampereella ja 24.10.2018 Helsingissä. Osallistuminen Helsingin Apua Kantaan -koulutuspäivään on mahdollista myös etänä.

Apua Kantaan -koulutuspäivillä käsitellään Kanta-liittymistä konkreettisella otteella

Käytännönläheiset Kanta-koulutuspäivät käsittelevät kansalliseen Potilastiedon arkistoon (Kanta) liittymistä ja ne ovat suunnattu fysioterapia-, puheterapia-, toimintaterapia- ja muille kuntoutusalan yrittäjille ja ammatinharjoittajille. Kantaan liittymisen lisäksi Apua Kantaan -koulutuspäivillä perehdytään rakenteiseen kirjaamiseen.

Syksyllä asiantuntijoina toimivat mm. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n kehitysjohtaja Susanna Antikainen sekä Juhani Saarinen, OTM, Asianajotoimisto Ismo Saarinen Ky:stä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa Apua Kantaan -koulutuspäivistä löydät Kuntoutusyrittäjien nettisivuilta: https://kuntoutusyrittajat.fi/koulutus/koulutuskalenteri/