Siro kiinnosti Lääkäripäivillä

Lääkärien suurin ammattitapahtuma, Lääkäripäivät, järjestettiin 9.-11.1. Helsingin Messukeskuksessa. Tietojärjestelmätoimittajana edustimme näytteilleasettajien vähemmistöä, mutta sitäkin kiinnostavampaa oli kuulla teiltä palautetta!

Erityisesti eläkkeellä olevia lääkäreitä kiinnosti kevytjärjestelmä Siro. Moni pitääkin edelleen omaa yksityisvastaanottoa. Siron helppokäyttöisyys ja edullisuus tulivat esille ominaisuuksina, jotka miellyttävät myös satunnaisempaa potilaskäyttöä varten järjestelmää etsiviä lääkäreitä. Oleellisia ovat tietysti myös Siron Kanta-yhteys ja sähköisten reseptien kirjoittaminen. Sähköisen arkistoinnin hyödyt on selvästi havaittu ja halutaan järjestelmä, jonka kautta tiedot arkistoituvat Kantaan.

Kehuja keräsivät Medireseptin ja Siron selkeät käyttöliittymät, joita pääsi katsomaan suurelta kosketusnäytöltämme. Uudet ominaisuudet luonnollisesti kiinnostivat osastollamme vierailleita nykyisiä asiakkaita, ja saimmekin niihin liittyen myös kehitystoiveita – kiitos niistä!